Bitcoin Code markeder forblev lammede i næsten otte uger. Med alle livsstrømme ( volatilitet ) skåret fra hovedkilden, forblev den største cryptocurrency ubevægelig, indtil et breakout blev bekræftet på tirsdag.

Fra en position af volatilitet , efter at være faldet til en to-års lav, sprang BTC / USD op over flere modstandszoner, der starter med $ 9.200

Det opadgående ben fortsatte over $ 9.230 samt det nøgle $ 9.300 niveau. Købere fik deres øjne bundet til $ 10.400, men momentumet mistede dampen på $ 9.500.

I skrivende stund handles Bitcoin for $ 9.385. Bulls har at gøre med en stigning i salgstrykket. Modstand ved 50-dages Simple Moving Average ( SMA ) viser sig at være en hård nød at knække.

14 BTC & 95.000 gratis spins for hver spiller, kun i mBitcasino’s Viking Conquest! Spil nu!

Tekniske indikatorer anvendt på diagrammet ændrer sig gradvist fra det bullish billede til fordel for konsolidering. Den relative styrke indeks ( RSI ), for eksempel, har lagt sig for en sidelæns indsats på 54,98. Dette følger en imponerende opadgående bevægelse fra niveauer under gennemsnittet til dem tæt på 60,00.

Tilsvarende antyder den glidende gennemsnitskonvergensdivergens ( MACD ), at konsolidering ville have forrang for at give købere mulighed for at samle styrke igen for det forestående uddeling til $ 9.800. Indikatoren klamrer sig fast på midtlinjen og understreger på sideværts handling.

For øjeblikket er det klart, at denne vej med mindst modstand er sidelæns. Men med et faldende bagatellemønster, der allerede er bekræftet, forbliver potentialet for gevinster over modstanderne på $ 9.800 og $ 10.000 stort. Når man kigger længere op, er det ultimative mål på mellemlang sigt $ 10.400.