Rikas Bitcoin-sijoittaja varoittaa salausyhteisöä siitä, että tietyt digitaaliset hyödykkeet saattavat pian joutua valtion hyökkäyksen kohteeksi.

Uudessa twiittisarjassa salanimellä toimiva kauppias Joe007 tuo esiin uutisen, jonka mukaan Yhdysvaltain raaka-aineiden futuurikauppakomissio on syyttänyt kolmea BitMEXiä omistavaa ja ylläpitävää henkilöä – mukaan lukien perustaja ja toimitusjohtaja Arthur Hayes – useiden CFTC-sääntöjen, mukaan lukien rahanvastaisen toiminnan, rikkomisesta. rahanpesumenettelyt.

Oikeusministeriö nosti myös henkilöitä vastaan rikosoikeudellisia syytöksiä.

Joe007, joka tunnetaan suurista Bitcoin Evolution-vedoista Bitfinexille, sanoo uskovansa, että sääntelyviranomaiset eivät pysähdy siihen, ja salauksen kauppiaiden tulisi valmistautua. Hän viittaa uuteen salausvälineeseen UNI, joka on hajautetun Uniswap-vaihdon hallintatunnus, kolikkotyypiksi, jonka Yhdysvaltain viranomaiset todennäköisesti tutkivat.

Jotkut väittävät, että UNI: n tulisi olla Yhdysvaltojen arvopaperimääräysten alainen, mutta digitaalisen omaisuudenhoitoyrityksen Arcan lakiasiainjohtaja Phil Liu sanoo, ettei hän usko, että omaisuuserällä olisi kyseinen emissio.

Liu sanoo, että rahakkeet eivät täytä Securities and Exchange Commissionin arvopapereita koskevaa testiä, koska verkkoa ei enää valvo Uniswap-tiimi. Hän toteaa myös, että Uniswap-tiimi ei koskaan kerännyt rahaa merkintätarjouksella verkon luomiseksi ja että vain käyttäjillä, ryhmän jäsenillä, sijoittajilla ja neuvonantajilla oli oikeus saada UNI alun perin.