Fra å være den tredje mest overfylte handelen i desember, har „long bitcoin“ raskt klatret toppen, ifølge en undersøkelse fra Bank of America.

Trading over $ 35.000 fortsetter Bitcoin å passere milepæl etter milepæl, ettersom rapporter viser at kryptovalutaen mottok mest kapitalinnstrømning denne måneden sammenlignet med teknologibaser og tradisjonelle investeringer.

Long Bitcoin vinner mest overfylt handel

En nylig undersøkelse utført av Bank of America på fondsforvaltere med over 500 milliarder dollar i AUM avslører at investorer er bullish på Bitcoins pris på lang sikt.

Studien viser at „long bitcoin“ avhørte „long tech“ som den mest overfylte handelen i januar 2021.

Reuters rapporterte tirsdag at dette er første gang en lang posisjon på teknologiselskaper mister topplasseringen siden oktober. Dette er også første gang “long bitcoin” noensinne rangerer først i finansmarkedene.

Milepælen kommer bare tre måneder etter at mindre enn 5% av deltakerne i november-undersøkelsen stemte på „long bitcoin“ som en foretrukket handel, med mer enn 65% av fondsforvalterne som valgte „long tech.“

En tidligere undersøkelse utført av BofA viste at „long bitcoin“ klatret opp til de tre beste foretrukne handler i desember, da fondforvaltere kalte den som „den tredje mest overfylte“ handelen.

Kortslutning USD

Mens investorer er bullish på Bitcoin, mister handelsmenn fortsatt troen på den amerikanske dollaren ettersom de fortsetter å satse mot den. Undersøkelsen plasserer “korte USD” som den tredje mest overfylte handelen for måneden, bare ett sted under forrige posisjon. Det var den nest mest overfylte handelen i desember.

Som rapportert tidligere, er en av årsakene til kritikken mot den amerikanske dollaren FEDs pengetrykk i løpet av toppen av COVID-19-pandemien i fjor, som angivelig så opprettelsen av nesten 20% av all eksisterende USD.

Investorer hevder at FEDs handling er en oppskrift på inflasjon, med mange økonomer som spår at USD-verdien vil falle. For å beskytte seg mot den antatte forestående dollardommen valgte investorer og institusjoner som ønsker å bevare sin formue Bitcoin, som har vist seg å være en gevinst for dem så langt.